Oletko valmis astumaan pois mukavuusalueeltasi ammattilaistemme tukemana? Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja kokonaisvaltaisella treenillä, joka tarjoaa näkyviä tuloksia koukuttavassa ympäristössä taitavien valmentajiemme johdolla. Build ‘n Burn on ELIXIAn luoma tuote, joka vie harjoittelusi uusille ulottuvuuksille yksinkertaisella ja todella tehokkaalla tavalla.

Build ‘n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 tai 30 minuutissa. Huippuvalmentajamme, koko kehoa haastavat voima- ja kestävyysharjoitteet, DJ:n miksaama musiikki sekä moderni harjoitusalue cardiolaitteineen ja voimaharjoitteluvälineineen takaavat tavoittelemasi tulokset: kestävyyskunnon parantumisen, lihasvoiman kehittymisen ja maksimaalisen kalorin kulutuksen.

Tarjoamme kolme erilaista Build ‘n Burn -tuntia. Perinteinen 45 minuutin Build ‘n Burn -tunti ja 30 minuutin Build ‘n Burn Xpress keskittyvät sekä kestävyys- että voimaharjoitteluun. Build-tunnilla pääpaino on voimaharjoittelussa.

Build ‘n Burn -tunneille ovat kaikki tervetulleita. Ammattitaitoiset valmentajamme auttavat ja ohjaavat sinua koko treenin ajan. Parhaiten tunnit sopivat henkilöille, joilla on jonkin verran aiempaa treenikokemusta.

Lue lisää Build ‘n Burn -tunneistamme tai varaa paikkasi tunnilta täältä:

Jos ryhmäliikunta ei vielä kuulu ELIXIA-jäsenyyteesi, voit käyttää ilmaisen edun kokeilla ryhmäliikuntatuntia ELIXIA Rewards kanta-asiakasohjelmastamme. Lue lisää Rewards-ohjelman eduista ELIXIA-aplikaatiostasi.