ELIXIAn jäsenet treenaavat enemmän ja ovat keskimäärin onnellisempia kuin muut.* Olemme tästä äärimmäisen ylpeitä, sillä missiomme on motivoida ihmisiä liikkumaan sekä löytämään liikunnanilon.

Tiedät varmasti sen mahtavan tunteen, kun olet saavuttanut jotain sinulle tärkeää tai merkittävää? Tiedätkö mitä - niin mekin! Emme tiedä mitään motivoivempaa kuin nähdä säännöllisen harjoittelun avulla saavuttamiasi tuloksia. Siksi tarjoamme markkinoiden laajimman harjoitteluvalikoiman - jotta varmasti löydät jotain, joka sopii juuri sinulle. Kokoa siis oma jäsenyytesi ja aloita matkasi kohti hyvinvointia jo tänään!

JOUSTAVAT JÄSENYYDET

Sinä päätät itse, mitä palveluita haluat sisällyttää jäsenyyteesi, ja siksi olemme luoneet joustavan jäsenyysmallin. Voit muokata jäsenyyttä täysin tarpeidesi mukaan - haluatko esimerkiksi jäsenyyden ryhmäliikunnalla, lastenhoidolla, edullisemmin sidonnaisuusajalla vai haluatko jäsenyyden mieluummin ilman pitkää sitoutumista. Kokoamalla oman jäsenyytesi maksat ainoastaan valitsemistasi palveluista.

TAPAAMINEN PERSONAL TRAINERIN KANSSA SISÄLTYY JÄSENYYTEEN

Kaikki uudet jäsenet saavat yhden veloituksettoman tapaamisen Personal Trainerin kanssa. Personal Trainer antaa sinulle hyviä treenivinkkejä ja opastaa sinut alkuun treeneissäsi. Varaa maksuton PT Start -tapaaminen suoraan ELIXIA-sovelluksesta tai keskuksesta. Jos sinusta tuntuu, että tarvitset enemmän ohjausta tai olet vasta aloittanut harjoittelun, voit ostaa PT-tapaamisia myös jatkossa. Personal Trainer motivoi ja auttaa sinua saavuttamaan treenitavoitteesi - lue lisää ELIXIAn Personal Training -palveluista täältä.

ELIXIAlla on hyvin tarkat vaatimukset ja kriteerit Personal Trainereiden koulutustasolle. Sinulle jäsenenä se tarkoittaa sitä, että valitsitpa Personal Trainerin miltä tahansa tasolta, saat ammattitaitoista ohjausta Suomen parhaimmilta Personal Trainereilta.

bente og travis

“Omituisinta mitä kuulen on se, että ihmisillä ei ole aikaa harjoitella. Jos sinulla ei ole aikaa panostaa omaan terveyteesi, et pysty nauttimaan elämästäsi parhaalla mahdollisella tavalla. Sinun täytyy aloittaa pienistä askelista ja kyllä - se voi joskus sattua. Lihaskipu ei ole vaarallista, ja se menee ohi. Kun alat saada tuloksia, huomaat, että kaikki on sen arvoista.”

- Bente Jensen, jäsen ja PT-asiakas.

RYHMÄLIIKUNTAA KAIKILLE

Kasvata voimaa, paranna kuntoasi, huolla kehoasi ja antaudu tanssin pyörteisiin! Laajasta ryhmäliikuntavalikoimastamme löydät monipuolisesti erilaisia ohjattuja tunteja sekä aloittelijoille että kokeneille liikkujille. Valikoimamme on Pohjoismaiden laajin, ja meiltä löytyy jokaiselle jotakin. 

Kaikki ryhmäliikuntatunnit ovat kokeneiden ohjaajiemme vetämiä, ja tunneilla saat aina kokonaisvaltaisen treenin. Ohjaajien tehtävä on inspiroida sinua antamaan treeneissä itsestäsi hieman enemmän, eikä ole ihme, että monet jäsenet palaavatkin ryhmäliikuntatunneille aina uudestaan. 

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme ja löydä suosikkisi täältä. Tiesitkö, että jo neljä minuuttia fyysistä aktiivisuutta parantaa keskittymiskykyä tunniksi? Lue lisää harjoittelun vaikutuksista aivoihin!

INSPIROIDU, VARAA TUNTEJA JA PYSYÄ KARTALLA HARJOITTELUSTASI ELIXIA-SOVELLUKSESSA

Olemme kehittäneet oman sovelluksemme, jotta voit helposti suunnitella ja seurata treenejäsi. Liity mukaan haasteisiimme, seuraa ja kannusta ystäviesi treenejä ja anna meidän inspiroida sinua!

Sen lisäksi, että pysyt kartalla kaikesta harjoittelustasi, löydät sovelluksesta digitaalisen jäsenkortin, jolla pääset kirjautumaan sisään suurimpaan osaan keskuksistamme. Pystyt seuraamaan keskusten reaaliaikaista kävijätilannetta, tarkistamaan aukioloajat, varaamaan ryhmäliikuntaa ja Personal Training -tapaamisia sekä lisäämään ne kalenteriisi.

Näet myös tilastoja harjoitteluhistoriastasi, ja saat meiltä tsemppejä ja kannustasi. Treenisi ELIXIAlla kirjautuvat automaattisesti sovellukseen. Sen lisäksi voit kirjata itse myös muita liikuntasuorituksia.

Jäsenemme onnistuvat tavoitteissaan yhdessä kanssamme

Koko ELIXIAn henkilöstö työskentelee päivittäin, jotta treenaaminen olisi sinulle antoisaa. Meille on tärkeää, että jäsenenä onnistut tavoitteissasi ja että koet aitoa liikunnaniloa. Liikunnalla itsessään on paljon positiivisia vaikutuksia, mutta toivomme myös, että ELIXIA on sinulle erityinen paikka tulla. Toivomme, että tunnet olosi kotoisaksi ja osaksi ELIXIA-perhettä. Liikunnan sosiaalisuus on tärkeää, ja siksi investoimme paljon erilaisiin koulutuksiin ja jäsentutkimuksiin - haluamme aina kehittyä. Täältä näet muutamia jäsentarinoita.

 

*The Health & Happiness Survey 2018 survey was conducted in February-March 2018. There, a total of 4,000 Norwegians, Swedes, Danes and Finns over the age of 18, and a total of 2,000 SATS members in Norway, Sweden and Finland answered questions about exercise and health.