Haluamme, että nautit treenaamisesta ja saat mahdollisimman paljon irti jäsenyydestäsi ELIXIAlla. Nyt saat yhden veloituksettoman kokeilutreenin Personal Trainerin kanssa (PT Start). Hyödynnä täydellinen tilaisuus kysyä kysymyksiä liikunnan ammattilaiselta ja saat vinkkejä siihen, kuinka sinun kannattaisi treenata, jotta saavutat tavoitteesi mahdollisimman tehokkaasti ja fiksusti.

VELOITUKSETON PT-KOKEILUTUNTI

Vaikka sinulla saattaakin jo olla hyvät harjoittelurutiinit, on kuitenkin aina hyvä saada myös ammattilaisen opastusta. Tämän vuoksi olemme lisänneet sinulle yhden veloituksettoman PT-kokeilutunnin Personal Trainerimme kanssa. Löydät kokeilutunnin ELIXIA-sovelluksestasi nimellä PT Start. Voit käyttää sen milloin tahansa maalis- tai huhtikuun aikana - mutta ole nopea, jotta voit käyttää kokeilutunnin sinulle sopivalla ajankohdalla. 

Kokeilutunti Personal Trainerin kanssa auttaa sinua edistymään matkallasi kuntotasostasi riippumatta. Varaa kokeilutuntisi suoraan sovelluksesta - kokeilutunti ei sido sinua mihinkään.