ELIXIAn Personal Trainerina pääset auttamaan ihmisiä kohti parempaa terveyttä ja elämää! Personal Trainerin työssä kohtaat erilaisia ihmisiä ja pääset luomaan positiivisia muutoksia heidän arkeensa hyvien harjoittelukokemusten kautta. Lisäksi pääset osaksi ELIXIAn ammattitaitoista ja energistä työympäristöä, saat inspiroivia kollegoja sekä pääset haastamaan itseäsi jäsenten erilaisten tavoitteiden ja liikuntataustan parissa.

MINKÄLAISTA PERSONAL TRAINERIN TYÖ ON?

Tehtävänäsi on ohjata asiakkaittesi harjoittelua kohti yhdessä asettamianne tavoitteita. Vastaat harjoittelun yksilöllisyydestä, turvallisuudesta, tehokkuudesta ja säännöllisyydestä. Haluamme nähdä sinun vetämissäsi treeneissä hauskuutta, hikeä sekä onnistumisen kokemuksia ja elämyksiä.

Odotamme sinulta liikunnallista koulutusta ja omaa liikunnallista elämäntapaa, sekä halua kehittyä tehtävässäsi oman alan rautaiseksi ammattilaiseksi. Arvostamme ahkeraa työskentelyasennetta ja asiakaspalvelutaitoja. Persoonaltasi olet energinen, positiivinen ja kunnianhimoinen, etkä pelkää heittäytyä tilanteisiin täysillä mukaan. Odotusarvomme on, että pystyt sitoutumaan ja panostamaan Personal Training -työhön päätoimisesti.

Tarjoamme sinulle päätoimisen työpaikan liikunta-alan huipulla monipuolisen valmennustyön parissa. ELIXIA-keskuksissa sinulla on käytössäsi laajat liikuntatilat, alan uusimmat tuotteet ja aina kunnossa olevat laitteet, välineet ja vapaat painot. Saat vahvan yrityksen taustallesi, hyvät työsuhde-edut, monipuoliset lisäkouluttautumisvaihtoehdot ja etenemismahdollisuudet ammatillisen osaamisesi kehittyessä.

Autamme sinut alkuun monipuolisen SATS Academy- koulutusjärjestelmämme kautta. Saat valmiin paketin oman PT-asiakaskuntasi rakentamiselle. Meillä et jää yksin, vaan saat aina apua työssäsi ja yhdessä muun tiimin kanssa kehityt nopeasti.

Tule mukaan ELIXIAn energiseen ja positiiviseen työympäristöön ja loistavien työkavereiden pariin!

 

MIKSI VALITA ELIXIA?

Palkallinen työsuhde ja ”palkollisen” edut vs. yrittäjyys

 • Varma palkkatulo – ei luottotappioita

 • Ilmaiset lisäkoulutukset työnantajan puolesta omassa koulutusorganisaatiossa

 • Monipuoliset harjoitusmahdollisuudet ja -tilat aina käytössäsi

 • Työterveyshuolto

 • Vuosilomat

 • Sairausajan palkanmaksu

 • Työeläkkeen kertyminen

 • Perehdytys työhön ja alkuvaiheen tuki

 • Tiimissä olevien muiden PT:n tuoma tukiverkosto

 • Markkinointi ja potentiaalisten asiakkaiden virta yrityksen puolesta

 • Kirjanpito, pakolliset maksut, vakuutukset ja paperibyrokratia yrityksen toimesta

 • Mahdollista tehdä ammatikseen Personal Trainerin töitä päätoimisesti

 

Mikäli Sinulla ei ole Personal trainerin koulutusta, mutta ammatti kiinnostaa - huoli pois! Me ELIXIAlla järjestämme puolivuosittain kattavan koulutuksen, johon osallistumalla saat erittäin laadukkaan  ja poikkeuksellisen edullisen Personal trainerin koulutuksen ja PT-työpaikan ELIXIAlta. 

 

Tunnistitko itsesi? Katso avoimet työpaikkamme.

ELIXIA on osa Pohjoismaiden suurinta kuntokeskusketjua, SATS Groupia. Tarjontaamme kuuluvat mm. ryhmäliikuntatunnit ja Personal Training -palvelut yli 250 modernissa liikunta-ja hyvinvointikeskuksessa ympäri Pohjoismaita. Visiomme mukaisesti haluamme tehdä ihmisistä terveempiä ja onnellisempia.