ELIXIA Premium -jäsenyys. Sinulle, joka haluat saada kaiken!

ELIXIA Premium -jäsenyydella saat kaiken

ELIXIA Premium -jäsenyys sopii sinulle, joka haluat saada kaiken! Tästä löydät yhteenvedon siitä, mitä kaikkea Premium-jäsenyyteen sisältyy:

  • Pääsy kaikkiin yli 270 ELIXIA- ja SATS-kuntokeskukseen Pohjoismaissa.

  • Pääsy uniikkeihin keskuksiimme, kuten HiYoga Aker Bryggeen ja Majorstuaan Oslossa, sekä SATS Balance City -keskukseen Tukholmassa.

  • Pääsy kaikille ryhmäliikuntatunneillemme! Monipuolisesta valikoimasta löydät yli 130 erilaista ryhmäliikuntatuntia. Premium-jäsenenä saat pidennetyn 14 päivän varausoikeuden ryhmäliikuntatuntien varaamiseen.

  • Lastenhoitopalvelumme sisältyy jäsenyyteen.

  • 1 kuukauden jäsenyyden jäädytysoikeus ilman lisämaksua.

  • 1 veloitukseton Personal Trainer -tapaaminen

2000x907_Front_page

Joustavaa harjoittelua - Treenaa missä haluat, milloin haluat

Premium-jäsenyydellä harjoittelet missä haluat, milloin haluat! Premium-jäsenenä saat käyttöösi kaikki Suomen yli 30 ELIXIA-keskusta, minkä lisäksi pääset treenaamaan kaikissa SATS-keskuksissa Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tämän lisäksi saat pääsyn digitaaliseen SATS Online -treenikirjastoon. Harjoittelu ei koskaan ole ollut näin helppoa!

Pääsy kaikkiin keskuksiin Pohjoismaissa

Premium-jäsenenä saat pääsyn kaikkiin, yli 270 kuntokeskukseemme Pohjoismaissa.

try-gx-2000x907

Monipuolisesta valikoimastamme löydät ryhmäliikuntatunteja sekä aloittelijoille että kokeneille liikkujille. Tiesitkö, että ryhmäliikuntatarjontamme on Pohjoismaiden suurin? Voimaharjoittelua, kestävyyttä, joogaa, tanssia? Meiltä löydät kaiken!

Yli 130 erilaista ryhmäliikuntatuntia

Kaikkia ryhmäliikuntatuntejamme ohjaa koulutetut, innostavat ja inspiroivat ohjaajat! Ryhmäliikuntatunti on rakennettu kokonaisuudeksi, joka sisältää kaiken tarvitsemasi lämmittelystä loppuvenyttelyyn ja -rentoutukseen. Ohjaajamme pitävät huolen siitä, että haluat palata myös seuraavalla kerralla.

Pidennetty 14 päivän varausoikeus

Premium-jäsenenä saat varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ensimmäisten joukossa! Pidennetyllä varausoikeudella sinulla on mahdollisuus varata ryhmäliikuntatunteja jopa 14 päivää etukäteen.

2000x907-hiit

Hauskaa harjoittelua! - Pääsy uniikkeihin harjoittelukonsepteihin

Vie harjoittelusi uusiin ulottuvuuksiin ainutlaatuisilla treenikonseptitunneillamme! Premium-jäsenenä sinulla on pääsy kaikkeen tarjontaamme.

HiYoga

HiYoga on ELIXIAn oma, ainutlaatuinen joogastudio. HiYoga-studioita löydät lukuisista keskuksistamme Suomesta ja muista Pohjoismaista. HiYoga tarjoaa kokonaisen skaalan elämyksiä kaikille, jotka haluavat syventyä joogan inspiroivaan maailmaan. HiYogaa ohjaa parhaat ohjaajamme.

Online-treenit

Striimaa treenit suoraan kotiisi - tai missä ikinä oletkaan! SATS Online -palvelusta löydät satoja harjoituksia, jotka ovat saatavillasi puhelimessa, tabletissa, tietokoneella tai voit suoratoistaa ne suoraan televisioon. Premium-jäsenenä kaikki digitaaliset sisältömme ovat käytettävissäsi.

Campaign Q3

Omaa aikaa silloin, kun haluat - Lastenhoito ja pidennetty varausoikeus ryhmäliikuntaan

Premium-jäsenenä sinun on helppo pitää kiinni säännöllisestä harjoittelurutiinista. Pääset varaamaan ryhmäliikuntatunteja 14 päivää etukäteen, minkä lisäksi lastenhoitopalvelu sisältyy jäsenyyteen.

Lastenhoito

Anna meidän huolehtia jälkikasvustasi harjoittelusi ajan. Haluamme auttaa jäseniämme pysymään aktiivisena elämän eri vaiheissa. Tehdäksemme harjoittelusta mahdollisimman helppoa myös pienten lasten vanhemmille tarjoamme lastenhoitopalvelua 3 kk-10-vuotiaille lapsille useissa eri keskuksissamme. Maksimi hoitoaika on 1,5 h/treenikerta.

Personal Training -palvelut ja Boot Camp -harjoittelu eivät sisälly Premium-jäsenyyteen. Palvelut ovat ostettavissa erikseen aktiiviseen jäsenyyteen.