Oletko aina halunnut osallistua ryhmäliikuntatunneille, mutta et ole halunnut mennä tavalliseen ryhmäliikuntastudioon? Tässä on tunti sinulle! Prformance™ on uniikki ryhmäliikuntatunti, jota ohjaavat ammattitaitoiset Personal Trainerimme. Tunnit pidetään toiminnallisilla Prformance™-areenoilla, jotka on erityisesti suunniteltu Prformance™-tunteja varten.

Power-voimaharjoittelussa keskitytään korkeaan kuormitukseen ja laatuun. Pace-kestävyysharjoittelussa parannetaan kestävyyttä yksittäisillä intensiivisillä harjoitteilla. Position-kehonhallintaharjoittelussa harjoitetaan oikeita asentoja ja kehon liikkuvuutta. Yhdessä nämä kolme P:tä luovat perustan liikunnalliselle suorituskyvylle. Harjoittelu on räätälöity tulosten saavuttamiseen kaikilla näillä fyysisen suorituskyvyn osa-alueilla. 

Löydät kuusi erilaista Prformance™-tuntia: Prformance™ Hi-Intensity, Prformance™ Strength, Prformance™ Mobility, Prformance™ Gymnastics, Prformance™ Olympic Lifting and Prformance™ Advanced (vain Ruotsissa).

Prformance™ Hi-Intensity kehittää kestävyysominaisuuksiasi. Prformance™ Strength -tunnilla keskitytään voimaharjoitteluun. Prformance™ Mobility -treenin fokus on liikkuvuuden parantumisessa. Prformance™ Gymnastics -tunnilla haastetaan keskivartaloa ja tasapainoa erilaisilla voimistelutyyppisillä harjoitteilla. Prformance™ Olympic Lifting on sinulle, joka haluat nostaa rautaa ja harjoitella erilaisia painonnostotekniikoita.

Prformance™-tuntivalikoimasta löydät itsellesi sopivimmat tunnit. Parhaiten Prformance™-tunnit soveltuavat henkilöille, joilla on jonkin verran treenikokemusta. Suosittelemme aloittamaan Prformance™ Mobility-, Prformance™ Strength- ja Prformance™ Hi-Intensity -tunneista. Ammattitaitoiset Personal Trainerimme auttavat sinua läpi koko tunnin.

Prformance™-tuntitarjonta vaihtelee keskuksittain.

Lue lisää Prformance™-tunneistamme tai varaa paikkasi tunnilta täältä:

PRFORMANCE™ GYMNASTICS
PRFORMANCE™ HI-INTENSITY
PRFORMANCE™ MOBILITY
PRFORMANCE™ OLYMPIC LIFTING
PRFORMANCE™ STRENGTH

Jos ryhmäliikunta ei vielä kuulu ELIXIA-jäsenyyteesi, voit käyttää ilmaisen edun kokeilla ryhmäliikuntatuntia ELIXIA Rewards kanta-asiakasohjelmastamme. Lue lisää Rewards-ohjelman eduista ELIXIA-aplikaatiostasi.