Seniori-ikäisenä saat 20 %:n alennuksen 12 kuukauden sopimusaikaisesta jäsenyydestä.

Terveys on tärkeää niin itsesi, elämänlaadun kuin läheistesi vuoksi. Me haluamme sinun voivan hyvin ja elävän täyttä sekä omannäköistäsi elämää. Tiedämme, että pystyt siihen ja meidän avullamme onnistut varmasti!

ELIXIAlta löydät ryhmäliikuntatunteja, jotka on kehitetty estämään lihasmassan katoamista ja parantamaan tasapainoa sekä liikkuvuutta, jotka usein heikentyvät iän myötä. Tarjoamme ammattiohjaajien suunnittelemia tehokkaita tunteja, joilla myös viihtyvyys ja yhdessäolo korostuvat.

Personal trainerimme sekä ryhmäliikuntaohjaajamme motivoivat sinua, jotta tulet vahvemmaksi ja saavutat tavoitteesi. Myös muu keskuksen henkilökunta sekä jäsenet kannustavat sinua ja ottavat sinut lämpimästi vastaan. Olemme huomanneet, että keskuksissamme säännöllisesti käyvät eläkeläiset luovat keskenään aivan ainutlaatuista yhteishenkeä. Tule sellaisena kuin olet, me olemme täällä sinua varten!

ELIXIA TARJOAA SEURAAVIA PALVELUITA YLI 65-VUOTIAILLE

  • Senior-alennus

  • Yksi tapaaminen personal trainerin kanssa, PT Start

  • Suomen parhaat personal trainerit käytettävissäsi.

5 erilaista ryhmätuntia, jotka sopivat hyvin aikuisille

Kiertoharjoittelutunti, jossa harjoitteet tehdään vaihtamalla paikkaa pisteeltä toiselle. Tunnilla kehitetään lihaskuntoa ja kestävyyttä toiminnallisilla ja monipuolisilla liikkeillä yhdessä treenikavereiden kanssa. Osaavat ohjaajamme auttavat liiketekniikoiden kanssa, jotta liikkeet kuormittavat kehoa oikealla ja halutulla tavalla.

Tunnetko itsesi kankeaksi? Jooga kehittää liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa sekä opettaa kuuntelemaan oman kehon viestejä. Jooga on erittäin hyvä harjoittelumuoto myös ikäihmisille. Kaiken kukkuraksi jooga on myös mukavaa!

Tunti kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa helppojen ja tehokkaiden liikkeiden avulla. Jos huomaat hengästyväsi helposti tai haluat muuten vain parantaa kestävyyttäsi, on tämä tunti juuri sinulle!