Personal Trainerimme ovat liikunnan auktorisoituja ammattilaisia, jotka ovat valmiita auttamaan sinua saamaan kaiken irti harjoittelustasi. Sen lisäksi, että heillä on paljon tietoa ja kokemusta liikuntaharjoittelusta, he mahdollistavat sinulle loistavat harjoitukset ja auttavat sinua saamaan harjoituksistasi tehokkaita.

Personal Trainerimme avulla voit nauttia turvallisesti liikunnasta, hakea uutta inspiraatiota harjoitteluun sekä parantaa hyvinvointia aktiivisen ja liikunnallisen elämän kautta. Hyvä ja tehokas alku treenaamisessa johtaa useimmiten siihen, että harjoittelemisesta tulee jatkossakin säännöllistä.

Kun tarvitset tehoa tai vinkkejä kuntoiluun, voit ottaa avuksesi ELIXIAn Personal Trainerin. Oli tavoitteesi sitten kilojen karistaminen, maratonille tähtääminen tai vaikkapa polvivammasta kuntoutuminen, Personal Trainerimme auttavat sinua kohti tavoitteitasi yhteisten harjoituskertojen kautta. ELIXIAlla on töissä Suomessa noin 150 koulutettua Personal Traineria, jotka ovat helposti lähestyttävissä kaikissa keskuksissamme.

PT-harjoituskerralla treenaatte yhdessä Personal Trainerin kanssa tavoitteisiisi sopivan treenin oma liikuntahistoriasi, ikäsi ja mahdolliset vammat huomioiden. Personal Trainer auttaa sinua yhteisharjoittelun kautta pääsemään kohti tarpeitasi ja tavoitteitasi liikunnan suhteen. Harjoituskerta pitää sisällään treenin Personal Trainerin kanssa aina alkulämmittelystä loppurentoutumiseen. Personal Trainer on mukanasi koko harjoituskerran ajan ja valvoo harjoituksen turvallisuutta liiketeknisesti sekä mahdollistaa jaksamaan tehokkaat harjoitukset loppuun saakka.

PT-kokeilukerta - jäsenyyden tehokkaaseen aloittamiseen

PT-kokeilukerta –palvelu sisältyy sidonnaisuusajallisiin jäsenyyksimme. Treenaat yhdessä Personal Trainerin kanssa tavoitteitasi tukevan harjoituskerran, joka on turvallinen, monipuolinen ja tehokas. Voit halutessasi jatkaa säännöllisiä yhteisiä harjoituskertoja ELIXIA Personal Trainerin kanssa missä tahansa Suomen ELIXIAssa. Personal Training –valikoimastamme löydät erikokoisia paketteja, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Personal Training on jokaiselle jäsenellemme hankittavissa oleva lisäpalvelu, jonka kautta voit varmistaa omien harjoitustesi turvallisuuden, tehokkuuden ja tavoitteita tukevan harjoitustesi sisällön. PT-kokeilukerta –harjoituskertojen kautta saat silmäyksen Personal Training -palveluumme.

Personal Trainerin kanssa saavutat nopeammin tuloksia

Parhaimpana motivaattorina liikuntaharrastuksen jatkumiselle toimii se, kun huomaat terveytesi ja voimiesi kasvavan, kestävyytesi ja kuntosi kohentuvan tai painosi tippuvan säännöllisten treenien seurauksena. Personal Trainerin kanssa yhdessä harjoittelevat saavuttavat aina tuloksia nopeammin ja varmemmin kuin yksin harjoittelevat. Kun Personal Training -harjoituskerta on sovittuna kalenterissasi, lähdet kuntoilemaan, vaikka kyseisenä päivänä sinua vähän laiskottaisikin.

Personal Trainerien tasot

ELIXIAn Personal Trainerit ovat oman kokemuksensa mukaisesti jaoteltu 4 eri tasolle. Mitä korkeammalla tasolla Personal Trainer on, sitä enemmän Personal Trainerillä on kokemusta ja ammatillista lisäkoulutusta Personal Trainingistä. Kaikki ELIXIAlla työskentelevät Personal Trainerit ovat auktorisoituja liikunnan ammattilaisia – tasojen tarkoituksena on kuitenkin helpottaa Personal Trainerin kokemus- ja koulutuspohjan näkymistä asiakkaille, jotta asiakas voi helpommin valita itselleen sopivan Personal Trainerin.