Oletko saanut normaalia suuremman laskun?

Alla löydät muutamia syitä, minkä takia saapunut lasku voi olla normaalia suurempi.

Jäsenyyden hinnantarkistus

Oletko saanut ilmoituksen jäsenyytesi hinnanmuutoksesta helmikuusta 2023 alkaen? Täältä löydät vastaukset hinnanmuutokseen liittyviin kysymyksiin.

Inflaatiokorotus

1.1.2023 alkaen jäsenhintaasi on saatettu muuttaa kuluttajahintaindeksin muutosten perusteella (viittaus yleisiin jäsenehtoihin, kohta 7.6.1.) Mahdollinen uusi jäsenhintasi näkyy automaattisesti laskutuksessa koskien tammikuun jäsenmaksua.

Olet äskettäin lopettanut jäsenyytesi jäädyttämisen aikaisemmin kuin alunperin oli tarkoitus. Seuraavan kuun lasku on suurempi johtuen siitä, että sillä laskutetaan jäsenyyttä jäsenyyden aktivoimispäivästä alkaen, tämä ei tarkoita, että kuukausihintasi olisi noussut.

Olet äskettäin päivittänyt jäsenyytesi jäsenyyteen, jonka kuukausihinta on korkeampi. Uutta jäsenyyttä laskutetaan takautuvasti jäsenyyden päivityshetkestä alkaen seuraavalla mahdollisella laskulla (tämä johtuen etukäteislaskutuksestamme).

Olet ostanut PT paketin. Mikäli olet ostanut uuden PT paketin ja vanhan PT paketin laskutus on vielä kesken, maksat kahdesta PT paketista samanaikaisesti.

Mikäli mikään näistä kohdista ei päde, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Omat sivut
Omat sivut