Mentra ELIXIA-jäsenille

ELIXIAn jäsenenä käytössäsi on veloituksetta Mentra by SATS -treenisovelluksen Mentra Basic -taso tai voit päivittää palvelun laajempaan Mentra Digital- tai Mentra Premium -tasoon alennettuun hintaan. Lue lisää Mentran eri vaihtoehdoista alta.

Mentra Basic

ELIXIAn jäsenenä saat käyttöoikeuden Mentra Basic -tasolle (jos sinulla on ELIXIAn koko Pohjoismaat kattava "All inclusive" -jäsenyys, katso kohta Mentra Premium alempaa).

Mentra Basic on täysin uusi digitaalinen treenimaailma, joka avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta tietokoneella. Jotta pääset kokeilemaan ja käyttämään Mentraa veloituksetta, sinun on ensin luotava oma henkilökohtainen profiili Mentra-sovelluksessa.

Kun luot profiilisi Mentraan, muista käyttää samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat käyttöösi ELIXIA-alennukset.

Mentra Digital

ELIXIAn jäsenenä saat alennuksen Mentra Digital -tasosta. Katso hinnat osoitteesta elixia.fi

Mentra Digital on laajempi digitaalinen treenimaailma, jonka kautta saat käyttöoikeuden Mentran koko treenisisältötarjontaan sekä useimpiin muihin toimintoihin. Valitse suosikkisi satojen treenien joukosta, treenaa muiden jäsenten kanssa live-lähetysten avulla ja paljon muuta! Mentra Digital avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta tietokoneella osoitteessa https://mentra.co

Käytössäsi on 1 käyttäjäprofiili. Mentra Digital ei ole yhteensopiva Rflex-harjoituspeilin kanssa.

Hanki itsellesi Mentra Digital Saadaksesi Mentra Digital -jäsenyyden käyttöösi, toimi näin:

  • Mene osoitteeseen https://mentra.co ja luo henkilökohtainen Mentra profiili. Tärkeää: Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat ELIXIA-alennuksen automaattisesti käyttöösi.

  • Valitse päivitä "Mentra Digital"

  • Lisää maksutietosi

  • Aloita harjoittelu Mentran verkkosivun tai Mentra by SATS -sovelluksen kautta.

Mentra Premium

Mentra Premium kattaa kaiken treenisisällön ja toiminnot kaikilla alustoilla (mukaan lukien Rflex-harjoituspeilin) Valitse suosikkitreenisi satojen harjoitusten joukosta, treenaa muiden jäsenten kanssa live-lähetysten avulla ja paljon muuta! Mentra Premium avautuu sinulle Mentra by SATS -sovelluksen kautta puhelimessa, iPadilla ja TV:ssä, sekä nettiselaimen kautta tietokoneella osoitteessa https://mentra.co

Käytössäsi on 5 käyttäjäprofiilia, eli koko perhe voi treenata samalla jäsenyydellä.

Jos sinulla on ELIXIAn koko Pohjoismaat kattava "All inclusive" -jäsenyys, myös Mentra Premium kuuluu jäsenyyteesi. Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat Mentra Premiumin käyttöösi automaattisesti niin kauan, kun käytössäsi on ELIXIAn All Inclusive -jäsenyys.

Hanki itsellesi Mentra Premium Jos sinulla on käytössäsi Mentra Basic- tai Mentra Digital -jäsenyys ja haluat päivittää sen Mentra Premium tasolle, toimi näin:

  • Mene osoitteeseen https://mentra.co ja luo henkilökohtainen Mentra profiili. Tärkeää: Käytä samaa sähköpostiosoitetta, jonka olet rekisteröinyt ELIXIAn jäsentietoihisi. Näin saat ELIXIA-alennuksen automaattisesti käyttöösi.

  • Valitse päivitä "Mentra Premium"

  • Lisää maksutietosi

  • Aloita harjoittelu Mentran verkkosivun tai Mentra by SATS -sovelluksen kautta.

Haluatko tietää lisää Mentrasta? Lue lisää täältä

Mentra by SATS