• Opiskelija-alennus - 30 %
  • Personal Trainer auttaa sinut alkuun! Veloitukseton tapaaminen sisältyy jäsenyyteen
Älä ohita tarjousta, liity jäseneksi tänään ja saat:
  • Opiskelija-alennus juuri nyt -30 %
  • Personal Trainer auttaa sinut alkuun! Veloitukseton tapaaminen sisältyy jäsenyyteen
  • Ei liittymismaksua

MIKSI KANNATTAA TREENATA MEILLÄ?

Opiskelijahintaisen jäsenyyden saat esittämällä voimassa olevan opiskelijakortin tai tositteen maksetusta lukukausimaksusta.

Alle 18-vuotias?

Meillä voit harjoitella 11-vuotiaasta alkaen! 11-14-vuotiaat nuoret saavat jäsenyyden 50 % alennuksella, ja harjoittelun tulee tapahtua aina yhdessä huoltajan kanssa. Valitse ensin "Opiskelijat ja nuoret". Alennus päivittyy automaattisesti syntymäajan laittamisen jälkeen. 15-18-vuotiaat nuoret saavat jäsenyydestä 30 % alennuksen ja voivat harjoitella tiloissamme itsenäisesti. Tervetuloa!

*Jäsenhinta ei voi laskea alle keskuksen minimihinnan. Alle 18-vuotiaiden tulee liittyä jäseneksi henkilökohtaisesti paikan päällä liikuntakeskuksessamme. Huoltajan on oltava mukana ja hyväksyttävä jäsensopimus sekä jäsenehdot. Huoltaja on vastuussa alaikäisen henkilön jäsenyydestä ja toimii jäsenyyden maksajana.

**Tarjous koskee uusia 12 kk opiskelijajäsenyyksiä, ja on voimassa 31.1.2023 asti. Ei liittymismaksua (norm. 29 €). 12 kuukauden jäsenyyden normaali kokonaishinta vaihtelee 262,80 € ja 1.068,00 € välillä sijainnista ja sopimustyypistä riippuen. Oikeus opiskelija-alennukseen esitettävä. Ei voi yhdistää muihin kampanjoihin.