5 syytä, miksi kannattaa harjoitella ryhmässä

Kuntoiletko mieluiten yksin? Se voi olla mukavaa, mutta jos haluat saada tuloksia, ryhmäliikunnasta saat lisätehoja harjoitteluun monestakin syystä. Tässä on muutama hyvä syy osallistua ryhmäliikuntatunneille, kun seuraavan kerran tulet ELIXIA -keskukseen.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

1. TURVALLISTA KEHOLLE

Kun koulutetut ohjaajat vetävät ryhmäliikuntaa, saat apua oikeiden asentojen ja tekniikan löytämiseen. Rasitusvammoja esiintyy useammin kuntoiltaessa yksin kuin ryhmässä.

2. EI VAATIMUKSIA ALOITUSTASOSTA

Useimmat ELIXIAn ryhmäliikuntatunneista on tarkoitettu eritasoisille ja harjoittelutaustaltaan erilaisille osallistujille. Monia arveluttaa osallistua ryhmätunneille, koska he luulevat, että ne on tarkoitettu ammattilaisille, mutta se ei pidä paikkaansa. Ryhmäliikuntatunnit ovat tarkoitettu kaikille.

3. TUNNEILLA ON HAUSKAA

Monet ilmoittavat kuntoilun lopettamisen syyksi yksitoikkoisuuden. Ryhmäliikuntaharjoittelu on vaihtelevaa, ja voit aina valita valikoimasta jonkin uuden tunnin. Eri ohjaajat käyttävät erilaisia menetelmiä, harjoitteita ja musiikkia. Kun osallistuu ryhmäliikuntaan, ei tiedä, mitä seuraava puoli tuntia tai tunti tuo tullessaan. Kun mielenkiinto pysyy yllä, aika lentää kuin siivillä.

4. MUKAVAMPAA YHDESSÄ

Yhdessä liikkuminen ei ole pelkästään mukavaa, vaan se myös haastaa sinua antamaan itsestäsi enemmän. Se on oikea valinta, jos haluat kehittyä. Ryhmässä kuntoileminen pitää mielenkiinnon ja motivaation yllä, koska ohjaajat saavat sinut yltämään parempiin suorituksiin joka kerta. Lisäksi tunnet olevasi ikään kuin velvollinen osallistumaan aina tiettyyn aikaan järjestettäville tunneille.

5. MONIPUOLISTA KUNTOILEMISTA

Monet jättävät väliin tärkeitä kuntoilemiseen kuuluvia osa-alueita. Alkulämmittelyn, palauttelun ja venyttelyn sijasta rynnätään suoraan raskaiden painojen kimppuun kunnon kohoamisen toivossa. Ja treenin jälkeen painutaan suoraan suihkuun. Ryhmäliikunnassa edetään vaiheittain. Koska tunti on monipuolinen, osallistujat kokevat jälkeenpäin olonsa hyväksi.