Helppoa treeniä kesämökillä

Älä unohda harjoittelua lomalla! ELIXIAn Online Training -palvelun avulla voit treenata missä ja milloin haluat. Ohjaajamme Jari kertoo fiksut vinkkinsä. Tarvitset avuksesi ainoastaan puun.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

Mikä Online Training -harjoituksista on sinun suosikkisi? Kenelle se sopii?

Online Training

Treenaa missä ja milloin tahansa. Tarjolla on yli 80 ohjattua tehokasta harjoitusta.

– Henkilökohtainen suosikkini on pitkään ollut jooga. Jos katsot Online Training -valikoimaa, huomaat, että siellä on paljon erilaisia joogatreenejä. Jokaiselle löytyy varmasti omansa. Jos olet aloittelija, voit kokeilla helpompia treenejä. Ja jos olet joogannut aiemmin, Vinyasa Flow sopii sinulle varmasti. Jos kaipaat rentoutusta, kannattaa kokeilla Yin Yogaa.

– Joogaa tehdään yleensä paljain jaloin, joten tarvitset vain joogamaton, jotta et liukastu. Ulkona treenatessa nurmikko on kuitenkin loistava alusta, joten et tarvitse edes joogamattoa.

– Online Trainingin joogan etuna on, että sinun on helpompi keskittyä itseesi ja uskallat ehkä kokeilla liikkeitä, joita et välttämättä kokeilisi ryhmässä. Ole leikkisä, pidä hauskaa, äläkä ota treeniä liian vakavasti. Jos kaadut ja horjut, se on ihan ok, opit kyllä pikkuhiljaa!

Anna vinkkejä helpoista harjoituksista, joita voi tehdä missä vain!

– Asun Pohjois-Suomessa ja siellähän riittää metsää – ja puut ovat täydellisiä treenivälineitä. Saat loistavaa treeniä kiipeilemällä puissa ylös ja alas. Itse teen sitä aika usein. Voit vetää leukoja tai vain roikkua puunoksasta. Mehän polveudumme apinoista, joten tämäntyyppinen harjoittelu sopii kehollemme mainiosti. Näin saat treenattua hartiaseudun liikkuvuutta ja voimaa.