Kohti parempaa kuntoa

Puuskutatko noustessasi portaita? Etkö jaksa leikkiä lasten kanssa kymmentä minuuttia pitempään? Oikealla harjoittelulla hyvä kunto on lähempänä kuin uskotkaan. Tarjoamme sinulle viisi loistavaa vinkkiä, joilla sydämen saa pamppailemaan ja hien virtaamaan.
ELIXIA
Kategoria
Harjoittelu

1. Aloita juokseminen! Juokseminen on yksi tehokkaimmista harjoittelumuodoista. Se on myös loistava keino parantaa kuntoa. Unohda GPS-kellot, sykevyöt ja tekniikka. Tarvitset oikeastaan vain hyvät juoksukengät.

2. Indoor Running. Juoksumatolla aloittelija voi harjoitella yhdessä maratoonarin kanssa täysin omien kykyjen ja oman tason mukaan. Indoor Running on hauska, haastava ja tehokas treeni, jolla saat erinomaisen kehityskäyrän.

3. Tee intervalliharjoituksia! Nopeuden ja jaksamisen parantaminen edellyttää rajojen koettelemista. Tässä kuvaan tulee intervalliharjoittelu. Sen mukana saat takuulla tuloksia. 

4. Pyöräile itsesi kuntoon! Pyöräily on hellävarainen ja tehokas harjoittelumuoto, joka sopii kaikille – olitpa työmatkapyöräilijä, kisoihin osallistuva kilpapyöräilijä tai vasta-alkaja, joka hädin tuskin osaa pyöräillä. ELIXIAlla on useita erilaisia pyöräilyharjoituksia, joissa voit itse seurata harjoittelun voimakkuutta ja kehitystäsi. Onko sinulla kuntopyörä kotona? Silloin Cycling Online on hyvä vinkki!

5. Build’n Burn. Haluatko päästä oikotietä kuntoon intervallimuotoisella juoksu- ja soutuharjoittelulla? Nyt se on mahdollista. Lisää Build’n Burn jäsenyyteesi, niin saat kaiken tarvitsemasi treenin yhdessä ja samassa harjoituksessa. Maksimaalista rasvanpolttoa, voimaharjoittelua sekä opastusta ammattivalmentajalta. Voiko olla enää parempaa?

Kuntoile, jotta jaksat tehdä sitä, mitä haluat. Tänään on täydellinen päivä aloittaa!