Näin pääset hyvään kuntoon

Haluatko pystyä juoksemaan tietyn matkan tietyssä ajassa? Vai haluatko päästä jossain kisassa maaliin saakka? Tai ehkä haluat vain pysyä lastenlasten perässä koko päivän. ELIXIAn treenillä saat paremman kunnon alle aikayksikön!
Kategoria
Harjoittelu

Hyvä kunto on tärkeä, kun joutuu juoksemaan ehtiäkseen bussiin tai kun haluaa saavuttaa jonkin treenitavoitteen. Erityisen tärkeää hyvä kunto on kuitenkin terveyden kannalta. Huono kunto tarkoittaa huonoa hapenottokykyä, joka on ennenaikaisen kuoleman suurimpia riskitekijöitä. Jos haluat elää pitkän elämän terveenä, rasita sydänlihastasi säännöllisesti sykettä nostavalla liikunnalla.

TREENAA RYHMÄSSÄ

ELIXIAlla on useita ryhmäliikuntatunteja, jotka sopivat kunnon kohottamiseen. Niistä kolme parasta ovat Cycling Interval, Indoor Running ja Power Step. Kun käyt näissä treeneissä säännöllisesti, huomaat pian jaksavasi enemmän ja pystyväsi juoksemaan nopeammin. Onneksi olkoon, olet paremmassa kunnossa!

3 hyvän kunnon tuomaa etua

  1. Verenpaine laskee.

  2. Kuntoharjoittelussa palaa paljon kaloreita.

  3. Säännöllinen kuntoharjoittelu lisää solujen hapenottokykyä ja kykyä tuottaa energiaa. Se parantaa myös kykyä sietää maitohappoa.

Cycling Interval

Kuntopyörän satulassa tehtäviä erilaisia tehokkaita intervalleja, jotka taatusti panevat kuntosi koville. Cycling Interval -treenien pituus on 30, 45 tai 60 minuuttia. Lue lisää ja tee varaus täällä.

Indoor Running

Helppo treeni sinulle, joka haluat juosta sisätiloissa. Kohota kuntoasi juoksumatolla ryhmässä, jossa ohjaaja kannustaa juoksemaan vielä vähän pidemmälle ja vielä vähän kovempaa. Lue lisää ja tee varaus täällä.

Power Step

Kohota kuntoasi step-laudan askelluksilla ja hypyillä. Power Step -tunnilla treenataan myös voimaa oman kehon painolla ja käsipainoilla. Lue lisää ja tee varaus täällä.

TREENAA ASIANTUNTIJAN AVULLA

Jos haluat todella haastaa itseäsi, meillä on Build’n Burn- ja Prformance™-konseptit todella kovaan treeniin. Ne ovat lisäpalveluita, joita voit ostaa jäsenyyteesi. 

Build’n Burn – 45 minuutin tehotreeni

Build'n Burn -tunti kestää 45 minuuttia ja sisältää kaiken tarvitsemasi treenin. Tunnilla tehdään erittäin tehokas treeni 16–20 hengen pienryhmissä ammattitaitoisten ohjaajien johdolla. Tuntiin kuuluu sekä voimaa että kuntoa kehittäviä harjoituksia. Lue lisää ja tee varaus täällä.

Uutuus! Nyt Build’n Burn on saatavilla myös lyhyempänä 30 minuutin versiona: Build'n Burn Xpress. Lue lisää ja tee varaus täällä!

KOHOTA KUNTOA PT:N AVULLA

Personal Trainerin avulla pääset treenaamisessa seuraavalle tasolle. Haluatko treenata kovaa 25 vai 55 minuuttia? Ryhmässä, kaverin kanssa vai itseksesi? Meiltä saat erilaisia PT-paketteja omien tarpeittesi mukaan. Lue lisää ja osta PT-tapaamisia täällä.

KOHOTA KUNTOA VERKOSSA

Treenaa ammattitaitoisten ohjaajiemme kanssa missä, miten ja milloin haluat. 

Elixialla on valtava valikoima eri lajien ryhmätreenejä, kuten juoksu-, pyöräily-, jooga-, tanssi-, notkeus-, aerobic- ja taistelulajitreenejä. Etsi oma suosikkisi, niin saat treenaamisesta iloa arkeen.

Onko sinulla jokin muu tavoite? Ehkä haluat pudottaa painoa tai tulla vahvemmaksi tai notkeammaksi? Me autamme sinua onnistumaan! Lue lisää täältä.