HiYoga: joogaa ihanteellisessa ympäristössä

ELIXIA-jäsenenä voit hyödyntää HiYogan laajaa valikoimaa. Joogaan liittyy liikuntamuotona myös henkinen ulottuvuus. Yhä kiireisemmässä maailmassa on hyvä olla paikka, jossa voi löytää sisäisen rauhan ja tutkiskella itseään.
SATS
Kategoria
Harjoittelu

Ihana tunne myös ennen ja jälkeen joogan

ELIXIAlla on viihtyisä HiYoga-joogastudio Majorstuassa Oslossa. Lisäksi meillä on HiYoga-in-studiot Karlsrudissa ja Schoussin aukiolla Oslossa sekä Nesttunissa ja Vestkantenisa Bergenissä. Suomessa HiYoga-sali löytyy ELIXIA Alexiumista ja ELIXIA Länsiväylästä.

HiYoga-tunteja pitävät kokeneet ohjaajat kauniissa ja viihtyisissä tiloissa. Tilat on suunniteltu ja sisustettu toimiviksi ja rauhallisiksi. Käytössä on tyylikkäitä pukutiloja ja useita saleja, joissa on ihanteellinen lämpötila ja ilmankosteus. Täältä löydät kaikki tarvittavat välineet, kuten joogapalikat, -remmit ja -tyynyt, sekä kahvilan, joka tarjoilee tuorepuristettua mehua ja terveellisiä välipaloja.

Monet joogakeskukset tarjoavat vain sitä joogasuuntausta, johon sen ohjaajat ovat sertifioituneet. HiYoga sen sijaan tarjoaa laajan valikoiman eri joogalajeja, kuten Astanga, Hatha, Yin Yoga, Strong ja Vinyasa.

– Ohjaajat ovat oman suuntauksensa sertifioituja opettajia, selvittää HiYogan General Manager Anita Hegge

– Meillä saat siis kaiken irti joogaamisesta, olitpa jo kokenut Astanga-joogaaja, joka on harjoitellut Mysore-tunneilla, tai aloittelija, joka haluaa seurata ohjaajaa.


 “Aloitin joogan ELIXIAssa ja siirryin ohjaajan mukana HiYogaan. Nyt harrastan joogaa 4–5 päivänä viikossa. HiYogasta on tullut oma pyhäkköni. Kun astun ovesta sisään ja kuulen hiljaisen musiikin ja koen paikan hengellisyyden, rauhoitun heti.”  –  Kristin, 46


HiYoga

Kokeile erilaisia HiYoga-tunteja sitä varten suunnitelluissa miellyttävissä tiloissa ELIXIA Alexiumissa ja ELIXIA Länsiväylässä.

Yhdistä jooga muuhun harjoitteluun

Monet ELIXIA-jäsenet yhdistävät joogan muihin treenimuotoihin.

– Jos harrastat Crossfitiä tai juoksua, jooga on paras tapa saada lisää notkeutta ja liikkuvuutta esimerkiksi lantioon, Anita Hegge vinkkaa.

Lisäksi joogassa myös pienet lihasryhmät vahvistuvat, mikä lisää nilkkojen, ranteiden ja olkapäiden vakautta. Hengittäminen ja keskittyminen ovat hyvin tärkeä osa joogaa. Monelle näistä on hyötyä myös muissa lajeissa.

Aloita joogaelämäsi HiYogassa

HiYoga ei ole suljettu kerho, jossa sinun odotettaisiin harjoittelevan päivittäin auringonnoususta asti tai seisovan käsilläsi. Anita Heggen mukaan joogan harrastaminen sopii kaikille. Oikea joogalaji löytyy kokeilemalla rohkeasti. ELIXIAn kokeneet ohjaajat opastavat valinnassa mielellään. 

Monet uskovat olevansa liian kankeita joogaamaan. Hegge huomauttaa, että kannattaa aloittaa juuri sen takia, että tulisi notkeammaksi – ja lähtötilanteesta riippumatta monet edistyvät hyvin.

HiYogan General Manager Anita Hegge korostaakin, että jooga sopii aivan kaikille. Joogan ei tulisi olla tehorysäys tammikuussa, vaan elämänpituinen harjoitus. Joskus se voi tarkoittaa vain makaamista sängyssä ja hengittämistä. Toisella kertaa voit joogata dynaamisesti haastavat 90 minuuttia.