Viisi kysymystä: Kari Traa

Mikä on salaisuus norjalaisen urheilumerkki Kari Traan menestyksen taustalla? Uskomme tietävämme sen. Kari Traa on naisten naisille kehittämä tuotemerkki. Sen girl power -vaatteet ovat viimein löytäneet tiensä ELIXIA Shopiin, jossa ne ovat olleet saatavilla tammikuusta 2017. Niiden omaleimaiset leikkaukset ja värit motivoivat jäseniämme uskomaan itseensä ja uskaltamaan erottua joukosta.
SATS
Kategoria
Jäsenemme

Miten kuvailisitte Kari Traa -tuotemerkkiänne?

Korostamme mallistossamme naisellisia malleja ja värejä. Taustalla on tarve osoittaa, ettei naisellisuudesta tarvitse tinkiä, jos haluaa olla urheilullinen. Kuten Kari itse sanoo: ”Miksei naisellisuus voisi viestiä voimasta?”

Kyllähän tytön täytyy voida pukeutua vaaleanpunaiseen päästä varpaisiin ja silti hyökätä nyrkkeilysäkin kimppuun tai päihittää pojat jalkapallokentällä. Haastamme naiset uskaltamaan haastaa itsensä, muttei vain urheilussa, vaan kaikilla elämän alueilla. Juuri tähän hashtag #DARETOPLAY haastaa.

Keille tuotteenne sopivat mielestänne parhaiten?

Kohderyhmäämme ovat nuoret, aktiiviset ja leikkisät naiset, jotka rakastavat haasteita eivätkä pelkää erottua massasta. Kari Traa -nainen on monipuolinen ja yhdistelee mielellään maastojuoksua, voimaharjoittelua kuntosalilla, joogaa ja tanssia. Hän treenaa voidakseen hyvin, ollakseen sosiaalinen, pitääkseen hauskaa ja saadakseen enemmän energiaa arkeen. Samalla hän sallii itselleen hemmottelun hampurilaisella tai parilla aina silloin tällöin.

Kari Traa -nainen haluaa ilmaista itseään vaatteillaan. Hän pitää urheiluvaatteista, joissa yhdistyvät muoti ja tekniset ominaisuudet. Hän on urheilullisen ja raikkaan tyylikäs myös kuntosalin ulkopuolella.

Miksi olette aloittaneet yhteistyön ELIXIAn kanssa?

Koska meillä on yhteinen visio – innostaa elämään terveellisemmin ja pitämään hauskaa treeneissä! Pidämme ELIXIAn monipuolisesta treenausmuotojen tarjonnasta ja siitä, että tarjonnasta löytyy kaikille jotain, kuntoon katsomatta. ELIXIA-yhteistyön myötä saamme mahdollisuuden tavata urheilullisia naisia heidän oikeassa elementissään – treeneissä – ja motivoida heitä treenivaatteillamme.

Millaisia toiveita teillä on tästä yhteistyöstä?

Olemme hyvin kiinnostuneita yhteistyöstä ja haluamme mielellämme keskittää jälleenmyyntiämme enemmän ELIXIAan. Tiedämme tuotteidemme olevan sellaisia, joita urheilulliset naiset haluavat, ja siksi olemme iloisia siitä, että voimme tavoittaa asiakkaamme Pohjoismaiden suurimman liikuntakeskusketjun kautta. Uskomme voivamme omalta osaltamme tuoda yhteistyöhön paljon jälleenmyyntikokemusta ja auttaa luomaan innostavan ja toisenlaisen ostokokemuksen asiakkaillemme ja ELIXIAn jäsenille.

Mitkä ovat kolme parasta tuotettanne ja miksi?

Louise tights.

Huipputrikoot soveltuvat erinomaisesti kaikenlaiseen treenaukseen, mutta erityisen hyvin juoksuun ja tehokkaaseen harjoitteluun. Ne istuvat hyvin vyötäröltä ja tuntuvat kuin toiselta iholta. Trikoissa on pieni takatasku ja heijastimia lahkeissa, joiden ansiosta ne ovat erittäin käytännölliset kaikissa treenitilanteissa.

Hege singlet.

Superkevyt treenitoppi, joka voitti iForm-lehden testin viime vuonna. Topin kevyt materiaali hengittää ja on optimaalisen mukava kovassa treenissä. Naisellinen ja pukeva malli ja käytännöllinen pieni takatasku, jossa on tilaa treenikortille tai pukukaapin avaimelle.

Kari 30L bag.

Täydellinen treenilaukku, johon mahtuu kaikki, mitä tarvitset. Sisällä on useita käytännöllisiä taskuja. Kestävä ja vedenpitävä materiaali suojaa sateelta ja tuulelta. Pehmustettujen olkahihnojen ansiosta laukkua voi kantaa reppuna.