Viisi kysymystä: Under Armour

Under Armour on noussut ennätysajassa altavastaajasta yhdeksi alan suurista ja pyrkii päättäväisesti ykköseksi. Yritys onkin hyvässä vauhdissa. Tammikuusta 2017 alkaen tämä kiitelty ja innovatiivinen tuotemerkki on vihdoin ollut saatavana ELIXIA Shopista.
SATS
Kategoria
Jäsenemme

Miten kuvailisitte Under Armour -tuotemerkkiänne?

Under Armourin missiolause "To make all athletes better through passion, design and the relentless pursuit of innovation" kuvaa hyvin tuotemerkkiämme. Pyrkimys tehdä urheilijasta ja yksilöstä parempi on kaiken toimintamme ydin. Tämä periaate ohjaa meitä päivittäisessä työssämme ja tuotteidemme kehitystyössä.

Keille tuotteenne sopivat mielestänne parhaiten?

Under Armour haluaa tavoittaa tiedostavan urheilijan, joka haluaa saada parhaat edellytykset suorituskyvylleen. Urheilija on kunnianhimoinen ja tarmokas ja etsii jotain uutta treenaamiseen. Under Armour on kehityksen kärjessä innovatiivisissa tuotteissa, jotka erottuvat massasta ja joissa tuotemerkin perusidea todella näkyy. Missiomme on olla paras!

Miksi olette aloittaneet yhteistyön ELIXIAn kanssa?

Olemme hyvin ylpeitä yhteistyöstä ELIXIAn kanssa. Kumpikin osapuoli on tehnyt kovasti töitä sen toteuttamiseksi jo pitkään. ELIXIAlla on ainutlaatuiset lähtökohdat, ja se tarjoaa laadukkaan treenauskokemuksen Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Se jakaa näkemyksemme siitä, että kaikilla urheilijoilla – riippumatta siitä, missä vaiheessa matkaansa he ovat – on oltava parhaat edellytykset onnistua. Tämän ansiosta ELIXIA on jo pitkään houkutellut jäseniä, jotka ovat kunnianhimoisia ja haluavat kehittyä. Under Armour haluaa tavoittaa jäsenet aivan uudella tavalla ja tarjota heille tuotteita, jotka auttavat heitä ottamaan seuraavan askeleen.

Millaisia toiveita teillä on tästä yhteistyöstä?

Toivomme yhteistyön johtavan siihen, että yhä useammat urheilijat löytävät Under Armourin ja että autamme heitä laadukkaiden tuotteiden avulla onnistumaan ja saavuttamaan treenitavoitteensa. ELIXIAn kautta haluamme kertoa jäsenkunnalle, mitä tuotemerkkimme edustaa ja mitä etuja tuotteemme tarjoavat.

Mitkä ovat kolme parasta tuotettanne ja miksi?

Haluamme nostaa esiin uuden

Threadborne-teknologiamme

, joka auttaa ainutlaatuisella tavalla urheilijaa yltämään parhaaseensa kuntosalilla. Threadborne-teknologiaa käytetään useimmissa sekä naisten että miesten valikoiman tuotteissa. Valikoimastamme löytyvät myös klassiset kompressiotuotteemme, kuten

Color Blocked Ankle Crop

naisille ja

Armour-trikoot

sekä lyhyenä että pitkänä mallina miehille.