Terästä harjoitteluasi intensiivisellä ja täydellisellä treenillä, jossa taitavat valmentajamme tukevat harjoitteluasi, ja joka tuottaa näkyviä tuloksia sekä hyvän mielen. ”Burn” keskittyy erityisesti kestävyyteen ja rasvanpolttoon. Build'n Burn tarjoaa kaiken tarvitsemasi treenin 45 minuutin harjoituksena.

Build ’n Burn -tunnit koostuvat monipuolisesta yhdistelmästä voima- ja kestävyysintervalleja. Hyväksi havaittuihin harjoitusmenetelmiin perustuva konsepti tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa kestävyyttä. Tarkkaan suunnitellut lihaskunto-ohjelmat kehittävät myös lihasvoimaa tehokkaasti. Sykevyön avulla voit seurata sykkeen pysymistä tavoitealueella, joten saat treenaamisesi intensiteetistä välitöntä palautetta. Build’n Burn -ohjaajat ovat tarkkaan valikoituja ja koulutettuja. Heillä on pitkä kokemus myös muiden lajien ohjaamisesta sekä Build’n Burn -lisenssi. Ohjaajat odottavat, että sinä annat kaikkesi, ja tukevat ja haastavat sinua silloin, kun sitä tarvitset. Harjoitukset voivat tuntua rankoilta ja kovilta, mutta ohjaaja on aina paikalla tsemppaamassa.

– Tämä on rankkaa, hauskaa ja motivoivaa treenaamista, sanoo Build’n Burn -konseptivastaava Kine Stensrud.

Tunneille otetaan vain 16–20 osallistujan ryhmä, mikä takaa tiiviin henkilökohtaisen ohjauksen. Harjoittelu tapahtuu Build’n Burn -tilassa, jossa osallistujilla on käytössään oma Skill Mill -juoksumatto, TRX, soutulaite, kahvakuulia ja painoja. Tunnetut DJ:t ovat miksanneet konseptissa käytettävän musiikin, joten.

 • Kestävyys
  4/4
 • Voima
  2/4
 • Liikkuvuus
  1/4
 • Tasapaino
  1/4
 • Intensiteetti
  4/4
 • Koreografia
  0/4