Hot Flexibility -tunti on rauhallinen, toiminnallisesta liikkuvuusharjoittelusta koostuva tunti lämpimässä Hot-studiossa. Tunti auttaa sinua lisäämään liikkuvuutta kehoosi sekä parantamaan kehonhallintaa. Huomioithan, että tarvitset tunnille mukaasi oman maton, ison pyyhkeen sekä juomapullon.

Hot Flexibility-ryhmäliikuntatunnilla saat luvan rentoutua ja keskittyä kehon yleisiin liikkuvuuden ongelmakohtiin, kuten takareisiin, selkään, lonkkiin ja pakaroihin. Hot Flexibility -tunnin rauhalliset venytykset sekä kierto- ja lihasten rentouttamiseen suunnatut harjoitukset parantavat kehonhallintaa, liikkuvuutta sekä arjen toimintakykyä ja tuovat hyvää oloa. Lämpimässä Hot-studiossa mielesi rentoutuu, saat lihaksesi takuu varmasti lämpimiksi, jolloin harjoituksesta on helpompi saada entistä enemmän irti. 

Hot Flexibility on 30 minuutin pituinen ryhmäliikuntatunti ja löydät sen ELIXIA Itiksen sekä ELIXIA Iso Omenan Hot-studioista.

Tullessasi Hot-tunnille:

Ota mukaasi oma matto. Hygieniasyistä keskus ei lainaa mattoja hot-tunneilla, mutta voit tarvittaessa ostaa maton vastaanotosta.

- Pukeudu kevyisiin urheiluvaatteisiin! Tunnille ei kannata tulla uimapuvussa, mutta puuvillavaatteet ovat useimmiten tällä tunnilla liian kuumat ja epäkäytännölliset. Suosittelemme siis paitaa ja shortseja, jotka on tehty kevyestä materiaalista.

- Ota mukaasi kaksi pyyhettä – toisen pyyhkeen tulee olla riittävän iso, jotta se peittää tunnilla käytettävän joogamaton, ja toinen pyyhe toimii hikipyyhkeenä. Hygieniasyistä keskus ei lainaa pyyhkeitä, mutta voit tarvittaessa ostaa pyyhkeet vastaanotosta.

- Ota mukaasi vesipullo (ostettavissa myös keskuksesta) ja huolehdi nesteytyksestä etenkin ennen tuntia ja sen jälkeen.

Lämpimästi tervetuloa tunnille!

 • Kestävyys
  0/4
 • Voima
  0/4
 • Liikkuvuus
  4/4
 • Tasapaino
  1/4
 • Intensiteetti
  2/4
 • Koreografia
  0/4